JOL Oudorperhout

 

Programma JOL 2021

De JOL in Oudorp is dit jaar van 9 t/m 12 augustus. We draaien ditmaal 4 dagen wat betekent dat er op vrijdag helaas geen JOL is. Ook zullen er dit jaar vanwege de huidige COVID-maatregelen geen avondprogramma's plaatsvinden met ouders en familie. Aanmelden kan alleen van tevoren via ons digitaal inschrijfformulier (zie 'Inschrijvingen 2021' hieronder).

Maandag 9 augustus
09:30 - 12:00 Timmeren
13:30 - 15:30 Spellen

Dinsdag 10 augustus
09:30 - 12:00 Timmeren
13:30 - 15:30 Spellen

Woensdag 11 augustus
09:30 - 12:00 Timmeren + Schilderen
13:30 - 15:30 Spellen

Donderdag 12 augustus
10:00 -14:30 Speciale dag!
Vandaag zijn wij niet op het JOL-veld. Kom op eigen gelegenheid naar Outdoorpark Alkmaar, naast de Hoornse Vaart. Tussen de middag blijven de kinderen op het Outdoorpark, geef uw kind daarom een lunchpakketje mee!

Inschrijving 2021

Inschrijven voor JOL 2021 is helaas niet meer mogelijk. Wij hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt, wat betekent dat we vol zitten. Het liefst zouden we natuurlijk elk kind willen verwelkomen. Maar om ons project op een verantwoorde en veilige wijze te kunnen draaien zijn wij helaas genoodzaakt een limiet in te stellen. Volgend jaar hopen we weer voluit te kunnen draaien en iedereen te kunnen verwelkomen. We vertrouwen op uw begrip voor de situatie.

Extra informatie

Voorinschrijvingen
Om grote groepen volwassenen op het veld te voorkomen, vragen we iedereen om van te voren hun kind digitaal in te schrijven. Dat kan nu door hierboven digitaal het formulier in te vullen. Inschrijven op het veld is dit jaar helaas niet mogelijk.

Einde programma
Wij vragen de ouders om iets voor het eind van het programma aanwezig te zijn om hun kind op te halen. Wij sturen kinderen liever niet alleen de straat op.

Tussen de middag
Op normale dagen gaan de kinderen tussen de middag even naar huis om wat te eten, drinken en uit te rusten. De leiding kan dan ook even rusten en bijtanken voor een actieve middag.

Op afwijkende dagen zoals de speciale dag kan het zijn dat de kinderen op het veld blijven eten. Als de kinderen de hele dag op het veld blijven vragen wij de ouders om hun kind een lunchpakket mee te geven. Dit staat altijd vermeld in het programma.

Oudertimmeravond
Dit jaar zal er vanwege COVID-19 maatregelen helaas geen oudertimmeravond plaatsvinden.

Bonte avond
Dit jaar kunnen we vanwege COVID-19 maatregelen helaas geen bonte avond organiseren.

Activiteiten buiten het veld
Soms is er een activiteit buiten het veld. Dit staat altijd vermeld in het programma. De kinderen dienen dan naar de aangegeven locatie gebracht te worden en daar ook weer opgehaald te worden. Er zijn altijd een paar vrijwilligers op het JOL veld om eventuele verstekelingen de goede kant op te wijzen.